Τα προιόντα μας, όλα παραγωγής μας

ΜΑΝΟ ΚΡΥΦΗ ΠΙΣΤΑ
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τα προιόντα μας, όλα παραγωγής μας

Τα μέλια μας


Γεύσεις

Θυμαρι Δωδεκανήσου
Βελανιδιά Ελασσόνας
Ρείκι Πηλίου
Κουμαριάς Πηλίου
Γλυκάνισος Πάρνηθας
Πεύκο Εβοίας
Ανθέων Εβοίας
Ελάτου Μενάλου

Τα προιόντα μας, όλα παραγωγής μας

Γραμμάρια

Τιμή

340γρ 6e
450γρ 8e
820γρ 13e
950γρ 15e

Τα προιόντα μας, όλα παραγωγής μας

Οι υπερτροφές μας
Αγνος Βασιλικός πολτός

Τα προιόντα μας, όλα παραγωγής μας


10ml 25e
Όταν η Λέξη "Μέλι" δεν είναι αρκετή για να περιγράψει αυτό το οποίο περιέχει ένα μικρό και περιποιημένο βάζο! Από την πρώτη κιόλας επαφή με το προϊόν κάποιος εισπράττει θετικά vibes και αγάπη, τα οποία υπάρχουν σε αυτό το μικρό αριστούργημα. Από το ξύλινο κουτάκι, τις ετικέτες, την καθαριότητα, την φροντίδα, μα πάνω από όλα το μεράκι είναι αυτό που καθορίζει την διαφορετικότητα του Ακατέργαστο Νέκταρ!

Στο Ακατέργαστο Νέκταρ αγαπάμε τις ιστορίες, διότι αυτές είναι που κάνουν όμορφη τη ζωή μας γεμίζοντας την με μαγεία, αξίες και όραμα αλλά και διότι μία δυνατή ιστορία πίσω από μία εταιρεία είναι που κάνει τα προϊόντα της σπουδαία.

Η ιστορία πίσω από το Ακατέργαστο Νέκταρ!

Η μελισσοκομία είναι κάτι δύσκολο και απαιτητικό και περίμενα να βρω κάτι σε οικογενειακή παράδοση και δεν έπεσα έξω! Οι παιδικές αναμνήσεις λένε ότι είναι οι ισχυρότερες γιατί τότε όλα φαντάζουν σπουδαία και μεγάλα στα αθώα παιδικά μάτια και από εκεί ξεπηδούν σπουδαία πράγματα!
Η Οικογενειακή μου παράδοση με ένα μοναδικό σύμπλεγμα νησιώτικης καταγωγής και μάλιστα από άγονη γραμμή, με την όμορφη Σπάρτη και με κοινό παρονομαστή το υγρό χρυσό και τα όμορφα φτερωτά ...κορίτσια οδήγησαν στην δημιουργία του Ακατέργαστο Νέκταρ.

Το Μέλι της Ακατέργαστο Νέκταρ διηγείται μία ιστορία με αλμύρα αλλά και γήινα αρώματα, μία ιστορία με απλότητα και αγνή ελληνική φιλοξενία,  μία ιστορία με αθώα παιδικότητα και ανεμελιά, μία ιστορία που μετατρέπει αυτόν που θα το γευτεί σε αιώνιο παιδί και τον γυρίζει νοερά αλλά έντονα στο παρελθόν! Ο τόπος μας, από όπου και αν καταγόμαστε, είναι γεμάτος από ήθη έθιμα ,όμορφες στιγμές και ωραίες μυρωδιές. Δοκιμάζοντας το Ακατέργαστο Νέκταρ βρισκόμαστε όλο και ποιο κοντά στο χωριό μας, στην καταγωγή μας και στις αγαπημένες μας γεύσεις. Δεν μπορεί λοιπόν όλο και κάποια ξεχασμένη μνήμη θα σας ξυπνήσει! Αν πάλι όχι, θα δημιουργήσει μία νέα αξέχαστη!

Το Ακατέργαστο Νέκταρ με γύρισε πίσω στο χρόνο και αισθάνθηκα κάτι που είχα πολλά χρόνια να νιώσω! Μεγαλώνοντας λοιπόν σε ένα άγονο νησί των Κυκλάδων, την Ηρακλειά συνήθιζα να επισκέπτομαι τα μελίσσια του παππού ενός φίλου μου βουτώντας τα δάχτυλά μου μέσα στις κηρήθρες. Γευόμουν πραγματικά αυτό που λέμε ανεπεξέργαστο μέλι. Κατευθείαν από τα κορίτσια μας. Αργότερα και λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία, δεν χόρταινα να απολαμβάνω τις εθιστικές μυρωδιές από το μέλι που παρασκεύαζε ο θείος μου στο παρασκευαστήριο του. Από τότε μου καρφώθηκε η ιδέα να φτιάξω και εγώ το δικό μου μέλι με ακριβώς την ίδια συνταγή. Τη συνταγή που μου έμαθα από εκείνο τον παππούς. Αγάπη, φροντίδα και πολλά ταξίδια εγώ και τα κορίτσια μου σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Συλλέγοντας αυτό το μέλι με κάνει να νιώθω όπως ένιωθα τότε. Αυτό αγαπάω αυτό προσφέρω σε εσάς.
Το Ακατέργαστο Νέκταρ είναι το εισιτήριο για την ανεπεξέργαστη παιδική σας ηλικία.

Τι όμορφο πράγμα να μπορείς να ταξιδεύεις στο χρόνο με τις γεύσεις και τα αρώματα!!!